Alăturați-vă Provocării VP Nutrilite™: obțineți produse GRATUITE cu ocazia celei de-a 90-a noastre aniversări!

01 august 2024

O călătorie specială spre o viață trăită mai bine, pentru a omagia un an de referință pentru noi!

Încă din 1934, Nutrilite™ vă oferă produse și soluții care vă susțin în călătoria voastră spre sănătate și stare de bine. Fie că ne sunteți alături de o viață întreagă, fie că ni v-ați alăturat recent, vă mulțumim că alegeți produsele Nutrilite ca sprijin zilnic pentru sănătate. Pentru a marca acest eveniment important, vă prezentăm Provocarea VP Nutrilite, o ocazie specială de a sărbători alături de noi și de a reflecta asupra încrederii pe care ne-ați acordat-o de-a lungul anilor.

În perioada 1 august - 31 octombrie 2024, participanții au ocazia să câștige recompense binemeritate acumulând VP prin achiziția oricărui produs Nutrilite.

  • Acumulați minimum 250 VP prin achiziția lunară a produselor Nutrilite pe parcursul acestei perioade de trei luni și câștigați o Geantă de călătorie de înaltă calitate, cu inscripția 90 de ani de Nutrilite.
  • Acumulați peste 500 VP achiziționând produse Nutrilite în fiecare lună pe parcursul acestei perioade de trei luni și veți primi GRATUIT nu doar o Geantă de călătorie de înaltă calitate, ci și un ceas de mână Fitbit Charge 6!

Pe lângă faptul că Geanta de călătorie este convenabilă pentru orice deplasare, aceasta are și rolul de a vă reaminti să promovați sănătatea oriunde v-ați afla. Prevăzută cu suficient spațiu pentru principalele voastre produse Nutrilite și alte articole de călătorie, geanta este dovada vie a faptului că angajamentul vostru pentru starea de bine este constant, oriunde v-ați afla.

Ceasul de mână inteligent suplimentează beneficiile genții de călătorie, oferindu-vă sprijin suplimentar pentru a vă atinge obiectivele de sănătate. Acesta se integrează perfect în rutina voastră zilnică, asigurându-se că obiceiurile voastre sănătoase sunt susținute pe parcursul celor 90 de zile și că se vor menține și după sfârșitul provocării.

Chiar dacă aceste produse reprezintă o binemeritată recompensă oferită la sfârșitul provocării, obiectivul nostru nu se limitează la acordarea gratuită a unor produse. Adevăratul premiu constă în schimbările de durată pe care le veți face pentru un viitor mai sănătos. Ne dorim să vă dăm puterea de a vă dezvolta obiceiuri sănătoase și de durată, pe care să le mențineți și după sfârșitul provocării.

Produsele Nutrilite luate în considerare pentru Provocarea VP pot fi vizualizate aici.

Începeți-vă astăzi călătoria alături de noi!


Întrebări frecvente

Pentru a vă oferi mai multă claritate și a răspunde posibilelor voastre întrebări cu privire la condițiile de eligibilitate, recompense și alte informații importante, vă rugăm să parcurgeți următoarele Întrebări frecvente. Pentru întrebări suplimentare, vă rugăm să vă adresați echipei noastre de relații cu clienții, care vă va oferi asistență.

  1. Cine poate participa la această promoție?
    Întreprinzătorii (IPA/CPP) și Clienții Înregistrați.
     
  2. Ce se întâmplă dacă nu mă calific în prima sau a doua lună? Pot totuși să mă calific dacă generez VP-ul Personal necesar în luna următoare?
    VP-ul se acumulează lunar. Dacă ratați calificarea în prima lună, nu veți mai putea participa la promoție.
     
  3. În ceea ce privește VP-ul Personal, va conta mecanismul „top up” în cadrul acestei promoții?
    Nu există un mecanism de calificare „top up” în cadrul acestei promoții. VP-ul generat pe baza mecanismului „top up” nu se va lua în considerare.
     
  4. Ce produse sunt luate în considerare pentru cumularea Vp-ului necesar în cadrul promoției?
    - Toate produsele marca Nutrilite, Truvivity, bodykey, precum și seturile Energy Program sunt luate în considerare. Vă rugăm să aveți în vedere posibilitatea ca valoarea VP-ului să fie redusă în cazul promoțiilor active.
    - Produsele marca XS, Artistry, eSpring, iCook, g&h, Glister, Satinique și cele pentru îngrijirea locuinței NU sunt luate în considerare.

    Pentru a vizualiza toate produsele luate în considerare pentru cumularea Vp-ului necesar, consultați această pagină.
     
  5. Fiecare candidat va primi recompensa(ele)?
    Da. Fiecare candidat care finalizează provocarea va fi recompensat. De exemplu, dacă unui Număr de Întreprinzător Amway îi sunt asociați doi candidați care finalizează provocarea, fiecare candidat va primi recompensa.
     
  6. Se va lua în considerare doar VP-ul Personal obținut din coșul personal sau și cel obținut din coșul suplimentar?
    Se va lua în considerare orice tip de VP, inclusiv VP-ul Personal, VP-ul generat de clienți și cel generat de coșul suplimentar, cu excepția VP-ului generat de magazinele-partenere.
     
  7. Se va lua în considerare VP-ul generat prin programul Comenzi recurente?
    Da, și acesta va fi luat în considerare.
     
  8. Această promoție poate fi combinată cu alte programe speciale, cum ar fi cupoanele discount sau Programul START?
    Da.
     
  9. În cazul în care obținem dublul VP-ului Personal generat lunar, timp de trei luni consecutive, se va dubla și numărul produselor obținute gratuit?
    Recompensa maximă obținută cuprinde o geantă de călătorie și un ceas de mână Fitbit.
     
  10. În ce dată și în ce mod vor fi livrate recompensele?
    Recompensa(ele) va(vor) fi adăugată(e) automat la următoarea comandă plasată începând cu 6 noiembrie, indiferent de valoarea acesteia.
     
  11. Care este durata garanției acordate pentru ceasul de mână Fitbit sau pentru geanta de călătorie?
    Garanția satisfacției Amway nu se aplică articolelor gratuite. Garanția satisfacției și garanția statutară se aplică numai produselor principale cumpărate/achitate, articolele gratuite din cadrul promoțiilor nefiind acoperite de drepturi de garanție. Produsul gratuit poate fi înlocuit doar dacă suferă deter‏‏iorări pe parcursul livrării.