Începe ziua cu dreptul!
Transformă-ți diminețile cu obiceiuri care promovează starea de bine, pentru a o menține cât mai mult timp.
Transformă-ți diminețile cu obiceiuri care promovează starea de bine, pentru a o menține cât mai mult timp.
Știai că mic-dejunul tău poate avea carențe nutriționale?
Mesele tipice de dimineață au adesea următoarele carențe nutriționale:(1-2)
• Minerale: calciu, fier, potasiu, magneziu
• Vitamine: D și acid folic
• Fibre alimentare
• Fitonutrienți din fructe și legume
Starea ta de bine începe de dimineață
Un mic dejun sănătos ajută(1-2-3) la stimularea metabolismului, la refacerea nivelurilor de energie, la susținerea memoriei și a funcțiilor cognitive și la controlul greutății.
Date științifice
Vrei să afli mai multe despre beneficiile unei mese sănătoase de dimineață?
O zi minunată începe cu nutrienții potriviți
E important să-ți începi ziua cu o masă bogată în nutrienți. Încearcă să incluzi proteine de înaltă calitate, carbohidrați complecși și grăsimi sănătoase(4-5).
Îmbunătățește-ți rutina de dimineață cu Nutrilite™ Morning Nutrition
Aceasta include:
• Proteine din plante: proteine de înaltă calitate, pe bază de plante
• Pudră din fibre: 3 fibre pentru sprijinul sănătății intestinale
• DOUBLE X: 12 vitamine, 10 minerale și fitonutrienți
• Resurse de sprijin pentru obiceiuri sănătoase
Un început sănătos înseamnă mai mult decât prima masă a zilei
Rețete delicioase
pentru a te bucura și mai mult de nutrienții esențiali de dimineață
Sesiuni de yoga
pentru a te ajuta să-ți relaxezi mintea, să te conectezi cu propria persoană și să începi ziua cu recunoștință și energie.
Idei de antrenament ușor
pentru a-ți revigora corpul, a avea o dimineață bună și a fi gata să faci față provocărilor zilei.
Practica mindfulness
pentru a promova claritatea cognitivă, reglarea stării emoționale și starea de bine generală.
Începe să-ți creezi rutina sănătoasă de dimineață acum
Obține toți nutrienții esențiali și deprinde obiceiuri sănătoase pentru a-ți susține starea de bine.
1Cahill LE, Chiuve SE, Mekary RA, et al. Prospective study of breakfast eating and incident coronary heart disease in a cohort of male US health professionals. Circulation. 2013; 128: 337-343. [Gibney 38]
2Bi H, Gan Y, Yang C, et al Breakfast skipping and the risk of type 2 diabetes: a meta-analysis of observational studies. Publ Health Nutr. 2015; 18: 3013-3019
3de Castro JM. The time of day of food intake influences overall intake in humans. J Nutr. 2004; 134: 104-111. [Bi 22]
4O’Neil CE, Byrd-Bredbenner C, Hayes D, et al. The role of breakfast in health: definition and criteria for a quality breakfast. J Acad Nutr Diet. 2014; 114:S8-S26
5Barr SI, DiFrancesco L, Fulgoni VL, 3rd. Consumption of breakfast and the type of breakfast consumed are positively associated with nutrient intakes and adequacy of Canadian adults. J Nutr. 2013; 143: 86-92. [19]